Prijs en budget: hoeveel kost het aanleggen van klinkerbestrating en hoe bepaal je het beste budget? Om een goed antwoord te geven op deze vraag, moeten er verschillende factoren in overweging genomen worden. (!) Eerst is er natuurlijk de prijs. Dit kan variëren leverancier per leverancier, maar ook afhankelijk zijn van het type klinkers dat je wilt laten leggen. Als je bijvoorbeeld gaat voor grote formaten met veel details en ingewikkelde patronen zul je waarschijnlijk meer betaald krijgen dan als je simpelere formaten met weinig details neemt. Daarnaast zijn er ook andere factoren die van invloed zullen zijn op de prijs zoals bijvoorbeeld transportkosten, arbeidskosten enzovoorts. Maar om echt een goede schatting te maken van wat het aanleggen van de bestrating precies gaat kosten, moet je contact opnemen met een lokale leverancier die gespecialiseerd is in dit soort werkzaamhedens.

Naast prijzen is er ook nog het budget dat je wilt besteden. Hiervoor moet je onthoud dat elke euro die u investeert in de bestrating direct terug te zien is in de waarde van uw woning of tuin. Het is dus belangrijk om hier goed over na te denken voordat u begint met plannnen maken! Neem daarom ruim de tijd om verschillende opties door te rekenen en stel vast welke optie het meest rendabel is voor jouw situatie. Zo ben je verzekerd dat je niet alleen eindigd met iets waarmee jezelf blij bent, maar ook dat wat geïnvesteerd word terugverdiend!

Kortom, als men wil wetne hoeveel het aanleggennvan klikkerbestratings gaat kostten en er het juiste budget voor wil bepalennmoet men rekening houdennmet verschillende factorennzoals typennklikers, transportkostenneznvoorts; daarnaast moett men altijd even bedennken welke optiennhet meest rendabel is! (!) Zo weet men zeker dat iedere euro die geïnvesteerd word terugverdiend wordtnnaargelang wat men wilt bereiken met hun project!